No module Published on Offcanvas position
Ploiesti, Str.Elena Doamna nr.77 0735846039 office@sandartwood.ro Luni-Vineri : 8.00-16.00

    Am bucuria sa va prezint aceste minunate creatii  realizate pe baza rotunda din lemn  , baza de lemn manufacturata cu drag in atelierul SANDART Wood – Dibacii din lemn.

           La  decorarea acestor blank-uri au participat niste copii minunati , foarte deschisi sa invete lucruri noi si frumoase.Alaturi de ei , am intalnit cadre didactice implicate si deschise catre astfel de activitati .

 Astfel o parte din bazele decorate de catre copii au fost vandute de catre acestia la Targul de Craciun organizat in cadrul scolilor.

            Voi reveni cu drag alaturi de ei si de Doamnele invatatoare pentru realizarea alotor creatii .

Afacerea cu lemn care transpune în realitate un vis

În aparență, Luminița Pârvan nu ar avea profilul unui om de afaceri. La 45 de ani era un oficiant bancar fără experiență antreprenorială. Căsătorită, cu doi copii, iar viața părea a curge unidirecțional.
„Din 1996 lucrez în bănci. După 16 ani in aceeași  poziție, pe partea de operațiuni, la ghișeu, fără perspectiva de a evolua, mă simțeam plafonată și demotivată de salariu, același de 10 ani”.
Însă, acum doi ani, a decis că se impune o schimbare de traiectorie. Spiritul întreprinzător, condiție de căpătâi a succesului în afaceri, a ieșit la rampă când i-a venit ideea de a-și valorifica pasiunea, printr-o afacere.
„Am început să fac decorațiuni, folosind diverse obiecte din lemn pe care le pictam. Am primit câteva comenzi și am avut succes. Astfel, mi-a venit ideea de a-mi valorifica acest hobby”.